Select your Top Menu from wp menus

Un recidivist a fost reţinut la un hotel din capitală VIDEO

Un recidivist deosebit de periculos, în vârstă de 33 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut la un hotel din sectorul Râşcani. Individul a fost încătuşat de către poliția capitalei în cadrul unor activităţi speciale. Asupra lui poliţiştii au depistat un pistol fără permis, substanţe narcotice şi pastile cu efect psihotrop. Bărbatul se afla în urmărire penală pentru săvârşirea diferitor infracţiuni, iar în anul 2009 a fost eliberat din puşcărie după ce şi-a ispăşit pedeapsa pentru furturi din locuinţe.

Forţele de ordine au stabilit că suspectul ar fi fost implicat şi într-un caz de escrocherie. Potrivit bănuitului, la începutul lunii mai curent, ar fi luat în chirie două automobile de model ”Renault Megane” pe care le-a vândut la piese, la preţurile de 800 şi respectiv 1000 de euro. Ulterior, poliţiştii au depistat unităţile de transport în garajul cumpărătorului. Acesta începuse deja procesul de dezasamblare al automobilelor. Mijloacele de transport au fost ridicate şi urmează a fi reîntoarse firmelor de unde au fost luate în chirie.

În prezent, sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii menite să stabilească complicitatea bărbatului şi în alte crime înregistrate. Suspectul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi urmează a fi cercetat penal pentru escrocherie, păstrare şi consum de droguri, furturi, dar şi pentru păstrarea ilegală a armelor. Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul e pasibil de închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-recidivist-a-fost-retinut-la-un-hotel-din-capitala-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19