Select your Top Menu from wp menus

Un rechin „ciclop”, descoperit de un pescar din California

Un pescar din California a descoperit un rechin cu un singur ochi. Fetusul albinos ‘ciclop’ a fost scos din burta unui rechin-taur gestant, prins în această vară.

Fotografia sa a fost publicată pentru prima oară în Pisces Fleet Sportfishing în luna iulie, însă s-a crezut că este prelucrată în Photoshop sau este o farsă, scrie realitatea.net.

Experţii în rechini au examinat imaginea, ajungând la concluzia că este adevărată.

„Este un lucru extrem de rar. Din câte ştiu, au fost găsite mai puţin de 50 de exemplare de acest gen, până acum”, a declarat expertul Felipe Galvan Magan, de la Centro Interdisciplinario de Ciencias del Mar, din Mexic.

Boala rechinului este cunoscută sub numele de ciclopie: partea din faţă a creierului nu reuşeşte să împartă orbitele ochiului în două cavităţi. De cele mai multe ori, puii mor înainte de naştere.

În 2005, a apărut în presă un alt caz de ciclopie: o pisică s-a născut cu un singur ochi şi fără nas. Din păcate, a murit la o zi după naştere.

sursa: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-rechin-ciclop-descoperit-de-un-pescar-din-california/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19