Select your Top Menu from wp menus

Un raport îi numără pe sclavii din R.Moldova

Moldova are aproximativ 33.000 de sclavi pe teritoriul ei  și este o țară sursă de sclavi, se spune în raportul  Global Slavery Index (Indexul global al sclaviei) al organizației australiene pentru drepturile omului Walk Free, citat de Europa Libera.

Potrivit raportului citat, unii moldoveni  sînt exploatați în industria sexului, construcții, agricultură și în lucrările domestice.

Global Slavery Index arată că la ora actuală aproximativ 30 de milioane de oameni sînt tratați ca sclavi în 162 de țări din lume, și că aproape jumătate  din ei se află în India. China are aproape 3 milioane de sclavi, Pakistanul 2,1 milioane, iar Rusia peste 500.000.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-raport-ii-numara-pe-sclavii-din-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19