Select your Top Menu from wp menus

Un puşcăriaş s-a sinucis la Cricova

La 26 mai 2014, în incinta Penitenciarului nr.4-Cricova a fost înregistrat un suicid în rîndul deţinuţilor.

Potrivit unui comunicat al DIP , în jurul orei 18:00, în celula de detenţie, a fost depistat trupul neînsufleţit al unui deţinut, care s-ar fistrangulat cu ajutorul unei funii.

În urma verificărilor medicului legist, cadavrul nu prezenta semne vizibile de violenţă, circumstanţele cazului dat urmînd a fi stabilite în cursul cercetărilor iniţiate.

Psihologii şi educatori din penitenciar susţin că, tînărul avea o stare psihologică stabilă, periodic menţinîndu-se discuţii cu scop educativ.

Cauza prealabilă a strangulării deţinutului, este ruperea recentă a unei relaţii cu persoana dragă, dar se cercetează şi alte versiuni.

Deţinutul, în vîrstă de 37 de ani, care nu se afla la prima abatere de la legea penală, era condamnat pentru săvîrşirea unei infracţiuni de tîlhărie. Acesta participa activ la activităţile sportive desfăşurate în penitenciar.

Pe cazul dat, Departamentul Instituţiilor Penitenciare a iniţiat o anchetă internă, pentru elucidarea tuturor circumstanţelor producerii incidentului. Totodată, au fost sesizaţi angajaţii Inspectoratului de Poliţie Rîşcani şi ai Procuraturii care s-au prezentat la faţa locului pentru a investiga cazul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-puscarias-s-a-sinucis-la-cricova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19