Select your Top Menu from wp menus

Un portmoneu uitat la Braviceni, găsit de Poliţia din Orhei la Chişinău


O persoană şi-au uitat portmoneul într-o cafenea de la Brăviceni. Portmoneul, în care se aflau acte de identitate, carduri bancare şi 350 de lei, a ajuns la o persoană din Chişinău. După o plângere depusă la Poliția din Orhei, pormoneul s-a reîntors la proprietar.
La sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat, care luase masa într-o cafenea de la intrarea în satul Brăviceni, a ieșit afară pentru a vorbi la telefon. Mai târziu, acesta și-a dat seama că şi-a uitat portmoneul în camera de baie a cafenelei.

Potrivit IP Orhei, iniţial bărbatul a făcut postări pe o reţea socială, cu rugămintea de a fi ajutat să identifice persoana care i-a luat portmoneul. La începutul săptămânii curente, păgubitul s-a adresat şi la poliţie. În aceeași zi, angajații Serviciului Poliției Criminale din Orhei au întreprins toate măsurile ce se impun în acest sens şi au stabilit ca bănuit este un bărbat de 65 de ani, originar din Chișinău. Acesta şi-a recunoscut vina și a întors bunurile proprietarului.
Pe finalul corespondenței de pe retaua socială, pe marginea acestui caz, bărbatul care şi-a recuperat portmoneul s-a arătat mulţumit de operativitatea poliţiei. Acesta a menţionat că pozele unui automobil, pe care el le-a postat anterior, au fost de ajutor la identificarea persoanei bănuite.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-portmoneu-uitat-la-braviceni-gasit-de-politia-din-orhei-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19