Select your Top Menu from wp menus

Un poliţist şi doi civili, reţinuţi pentru vînzarea ilegală a drogurilor în nordul ţării

Procuratura Anticorupţie de comun cu Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI au reţinut, în seara zilei de ieri, 3 membri ai unui grup criminal organizat, specializat în realizarea în nordul republicii a substanţelor narcotice.

Activitatea frauduloasă a acestora a fost documentată de procurori începînd cu luna octombrie a acestui an, cu antrenarea agenţilor sub acoperire, fiind efectuate mai multe achiziţii sub control a marijuanei şi heroinei.

Temei pentru pornirea procesului penal a servit informaţia privind activitatea ilegală a unui colaborator al Inspectoratului de Poliţie Drochia, care se oferea să realizeze droguri. Fiind aplicate mai multe procedee speciale de investigaţii, procurorii au identificat şi alte persoane (organizatori şi distribuitori de droguri).

Pe parcursul documentării cazului, poliţistul a fost eliberat din organele afacerilor interne, actualmente, fiind în proces de restabilire în cadrul unui alt Inspectorat de poliţie din nordul republicii.

În rezultatul percheziţiilor efectuate la domiciliile, locurile de muncă, inclusiv într-un cazinou din Bălţi, au fost depistate mai multe pacheţele cu substanţă care se prezumă a fi drog, calitatea şi cantitatea căreia vor fi stabilite de către experţii criminalişti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-politist-si-doi-civili-retinuti-pentru-vinzarea-ilegala-a-drogurilor-in-nordul-tarii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19