Select your Top Menu from wp menus

Un poliţist din Anenii noi a fost condamnat pentru abuz de serviciu şi fals în acte publice

Un colaborator al Comisariatului de poliţie Anenii Noi a fost tras la răspundere penală pentru comiterea abuzului de serviciu şi fals în acte publice.

Procurorii informează că, în perioada anului 2011 acesta folosindu-se de situaţia de serviciu a tăinuit de la evidenţă mai multe infracţiuni, inclusiv prin falsificare de acte.

Poliţistul falsifica acte cu ajutorul cărora infracţiunile de furt sau vătămări corporale medii nu erau înregistrate sau nu ajungeau pe masa procurorilor.

Prin sentinţa Judecătoriei Anenii Noi inculpatul a fost recunoscut vinovat de cele incriminate fiind condamnat la amendă de 200 u.c. cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii pe un termen de 1 an.

Sentinţa a fost atacată de procurori deoarece consideră pedeapsa prea blândă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-politist-din-anenii-noi-a-fost-condamnat-pentru-abuz-de-serviciu-si-fals-in-acte-publice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19