Select your Top Menu from wp menus

Un poliţist a fost condamnat pentru că a extorcat bani de la o cerşetoare

Un inspector superior al poliţiei criminale din Călăraşi a fost condamnat pentru comiterea coruperii pasive.

Procuratura anticorupţie a demonstrat în instanţa de judecată că, în martie curent acesta a extorcat de la o femeie care cerşea în centrul capitalei 500 euro pentru a nu o trage la răspundere pentru practicarea cerşitului.

Câteva zile mai târziu, inspectorul a primit de la femeie 1200 de lei în automobilul său personal de model Audi A6.

În aprilie curent acesta a fost reţinut în flagrant delict de ofiţerii şi procurorii anticorupţie imediat după primirea următoarei tranşe de 300 de euro.

Judecătoria Călăraşi a condamnat poliţistul la 5 ani de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de probă de un an.

Prin aceeaşi sentinţă poliţistul a fost privat de dreptul de a ocupa funcţii în organele MAI pe un termen de 3 ani, instanţa amendându-l cu 20 mii lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-politist-afost-condamnat-pentru-ca-a-extorcat-bani-de-la-o-cersetoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19