Select your Top Menu from wp menus

Un plan de asasinare a cântăreţului Justin Bieber, dejucat de poliţia americană

Un plan de asasinare a cântăreţului canadian Justin Bieber, un veritabil „idol” al adolescenţilor nord-americani, a fost dejucat de poliţia americană, a anunţat postul de televiziune KRQE-TV, citat de billboard.com, scrie MEDIAFAX.

Doi bărbaţi din oraşul Albuquerque (statul New Mexico) – Mark Staake şi nepotul său Tanner Ruane -, plănuiau să îl urmărească şi să îl asasineze pe tânărul artist, în timp ce acesta se afla la New York, unde a susţinut un concert sold-out la Madison Square Garden.

Potrivit poliţiei, Staake s-a împrietenit cu un al treilea bărbat, Dana Martin, în timp ce ambii erau încarceraţi în închisoarea Las Cruces din New Mexico. Martin, care a primit în anul 2000 sentinţa de închisoare pe viaţă, după ce a violat şi asasinat o adolescentă din Vermont, în vârstă de 15 ani, l-a recrutat pe Staake pentru ca acesta să ucidă anumite persoane, în numele lui, după ce Staake va fi eliberat.

Martin a ordonat „uciderea şi castrarea lui Bieber şi a bodyguard-ului acestuia”, afirmă postul de televiziune KRQE-TV din Albuquerque. Se spune că Martin era obsedat de starul pop canadian şi avea chiar şi un tatuaj cu Bieber pe unul dintre picioare.

Informată chiar de Martin, poliţia a înregistrat mai multe conversaţii telefonice între Staake şi Ruane, care au avut loc după ce Staake a fost arestat în Vermont.

În acele conversaţii, Ruane se plângea că era dezamăgit că nu va putea să execute acele crime. El a fost arestat ulterior de poliţia din New York, care a găsit asupra sa arme de foc şi arme albe.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 – unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-plan-de-asasinare-a-cantaretului-justin-bieber-dejucat-de-politia-americana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19