Select your Top Menu from wp menus

Un piton lung de 3 metri a calatorit doua ore pe aripa unui avion. VIDEO

Pasagerii unui zbor al companiei australiene Qantas au privit stupefiati cum un sarpe lung de trei metri a zburat clandestin pe aripa avionului lor, relateaza AFP.

Reptila lunga de trei metri nu a fost decat la o altitudine de croaziera de pasagerii aflati pe locurile din spate ale avionului care se deplasa intre Cairns (nord-est) si Port Moresby, capitala statului Papua Noua Guinee.

Sarpele, probabil un piton ametist, „se afla in continuare pe avion la sosirea in Port Moresby dar a decedat intre timp”, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Qantas.

Pitonul a reusit sa se adaposteasca sub un flaps dar coada sa i-a ramas in afara, fapt care i-a provocat moartea prin hipotermie, potrivit unui martor ocular.

Qantas a precizat ca nu s-a mai confruntat niciodata cu un caz similar.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-piton-lung-de-3-metri-a-calatorit-doua-ore-pe-aripa-unui-avion-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19