Select your Top Menu from wp menus

Un penis gigant desenat a fost descoperit pe Marte.

O fotografie care a fost postata recent pe site-ul oficial NASA a nascut discutii si amuzament pe internet.
Si asta dupa ce utilizatorii retelor de socializare au semnalat ca in fotografia realizata de Roverul Opportunity, primul trimis pe planeta rosie, urmele realizate de acesta seamana cu un organ genital masculin.
Pana si site-ul de tehnologie Gizmodo a preluat imaginea si a titrat: „NASA a desenat un organ genital masculin urias pe suprafata planetei Marte”, prezentand alaturi de acest titlu si imaginea cu pricina.
„Nu ne dam seama daca este vorba despre un accident sau mintea „murdara” a unui angajat de la NASA care avea controlul Roverului Opportunity”, a mai scris site-ul de tehnologie.

  • nasa marte penis 1
  • nasa amrte penis 2


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-penis-gigant-desenat-a-fost-descoperit-pe-marte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19