Select your Top Menu from wp menus

Un patron de schimb valutar a fost omorât la Făleşti

Patronul unui schimb valutar a fost împuşcat ziua-n amiaza mare în oraşul Făleşti. Barbatul de 55 de ani a fost omorât la intrarea într-un schimb valutar, amplasat pe strada Pieții din oraș, a fost împușcat mortal un bărbat, de 55 de ani relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al MAI.

Victima este directorul SRL-ului specializat în oferirea operațiunilor de schimb valutar. Decedatul, era locuitor al orașului Fălești, fiind împușcat de trei ori în regiunea abdomenului și a capului.

Actualmente, forțele de ordine acționează conform unui plan special, iar cu alte detalii vom reveni pe parcursul desfășurării anchetei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-patron-de-schimb-valutar-a-fost-omorat-la-falesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19