Select your Top Menu from wp menus

Un partid cere ACCES imediat la setul de DOCUMENTE depuse de Marian Lupu la CEC

Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr” (PPDA) a adresat o sesizare către OSCE, CEC, Promo-Lex, organizaţiile internaţionale şi ambasadele străine acreditate la Chişinău, FMI, Parlament, Guvern, Procuratură, CNI, dar şi presa independentă, in care susţine că unele intreprinderi si structuri de stat cum ar fi  Poşta Moldovei, Moldtelecom, Moldovagaz, Registru, şcoli, spitale etc. au obligat propriii angajaţi să semneze listele de prescripţie, fiind şantajaţi că vor pierde locul de muncă,  si că listele de subscriptie au fost completate chiar înainte ca PDM sa aibă un candidat oficial.

In comunicatul de presă al PPDA se mai spune că  „super-operativitatea de care a dat dovadă partidul-stat (PDM, n.n.) a fost posibilă prin utilizarea resurselor administrative, colectarea anticipată şi fabricarea semnăturilor”.

Exprimându-şi îndoiala faţă de obiectivitatea CEC şi  instituţiile de drept din Moldova, PPDA solicită acces imediat şi necondiţionat pentru reprezentanţii săi, dar şi ai altor părţi interesate, la setul de documente prezentat de PDM. În context, PPDA face apel către alte partide şi pretendenţi, către observatorii naţionali şi cei internaţionali să delege câte un reprezentant la CEC, către ora 10.00 a zilei de astăzi, 5 septembrie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-partid-cere-acces-imediat-la-setul-de-documente-depuse-de-marian-lupu-la-cec/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19