Select your Top Menu from wp menus

Un pakistanez condamnat pentru că şi-a violat fiica minoră timp de 10 ani

Procurorii au solicitat o pedeapsă de 25 de ani de detenţie pentru un bărbat, originar din Pakistan, care mai bine de zece ani şi-a violat fiica minoră şi şi-a bătut cu bestialitate soţia şi ceilalţi trei copii.

Din datele Procuraturii sectorului Rîşcani al Capitalei rezultă că inculpatul şi-a întemeiat o familie în Republica Moldova, căsătorindu-se cu o moldoveancă, pe care, periodic o bătea. După naşterea celor patru copii inculpatul a început să-i maltrateze şi pe ei, aplicîndu-le lovituri cu o vergea de lemn, pe care o păstra în apartament special în acest scop. Mai mult, în intervalul anilor 2001 – 2011, prin constrîngere fizică şi psihică acesta a violat şi a comis acţiuni violente cu caracter sexual în privinţa fiicei sale minore, care la acel moment avea 8 ani.

Pentru violenţă în familie, acţiuni violente cu caracter sexual şi viol, inculpatul va sta 25 de ani după gratii, Judecătoria sectorului Rîşcani condamnîndu-l la pedeapsa solicitată de procuror.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-pakistanez-condamnat-pentru-ca-si-a-violat-fiica-minora-timp-de-10-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19