Select your Top Menu from wp menus

Un OZN cilindric a plutit timp de 2 ore pe cer, in Kentucky. Martori: „Nu se deplasa”.VIDEO

Mai multe persoane din statul American Kentucky sustin ca au vazut un OZN cilindric, plutind pe cer timp de 2 ore. Acum au aparut si imaginile cu acest obiect, filmate de un astronom amator.
llen Epling este cel care a realizat aceasta inregistrare video, cu ajutorul unui telescop.
El spune ca obiectul nu se deplasa, ci plutea pe cer, la o altitudine mai mare decta cea la care zboara de obicei avioanele. Tot Allen este cel care a publicat filmuletul pe Youtube.
OZN-ul a fost vizibil timp de 2 ore, in ziua de 16 octombrie. Allen spune ca imaginile sunt miscate pentru ca nu a folosit un trepied in timpul filmarii, de teama sa nu piarda din cadrul obiectul.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-ozn-cilindric-a-plutit-timp-de-2-ore-pe-cer-in-kentucky-martori-nu-se-deplasa-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19