Select your Top Menu from wp menus

Un OZN a perturbat zborurile la Bremen, Germania

Zborurile de pe aeroportul Bremen, din Germania au fost perturbate de un obiect zburător neidentificat. Cursele au fost anulate când OZN-ul a apărut pe radarele aeroportului, anunţă poliţia germană.
Obiectul neidentificat a dus la suspendarea unei curse, a provocat devierea altei, iar mai multe zboruri au avut întârzieri.
Reprezentanţii aeroportului au anunţat că OZN-ul a apărut de câteva ori pe radare între 16.30 şi 21.30 ora locală (15.30 şi 20.30 ora Republicii Moldova).
Poliţia, care a ridicat în aer un elicopter pentru a cerceta cazul, admite că încă nu cunoaşte ce a fost obiectul în cauză.
Incidentul a anulat o cursă din Frankfurt, iar zborul din Munchen a fost redirecţionat spre Hannovra.
Un incident similat, produs duminică în Saxonia, s-a dovedit a fi cauzat de un avion-model controlat prin telecomandă.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-ozn-a-perturbat-zborurile-la-bremen-germania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19