Select your Top Menu from wp menus

Un orheian și-a agresat soția, dar a scăpat de pedeapsă din cauza anulării procesului-verbal întocmit de poliție

Un locuitor al raionului Orhei a scăpat de pedeapsa pentru agresarea soției sale din cauza greșelilor comise de un angajat al IP Orhei la întocmirea procesului-verbal.
Recent,  Judecătoria Orhei a hotărât să îl absolve de răspundere pe un bărbat din raionul Orhei, acuzat de violență în familie.

La începutul anului acesta și-a agresat fizic soția, provocându-i leziuni corporale neînsemnate.
În ședință, agresorul și-a recunoscut partial vina, spunând că doar a strigat la soție. Bărbatul susține că femeia s-ar fi aflat în stare de ebrietate, iar leziunile corporale ar fi putut apărea după ce aceasta singură a căzut jos.

Pe de altă parte, victima a declarat că se află în proces de divorț, iar în trecut soțul său a mai comis acte de violență în familie.

Examinând circumstanțele cazului, instanța a decis să accepte argumentele avocatului bărbatului, care cerea anularea procesului-verbal . Agresorul a scăpat de pedeapsă din cauza că angajatul IP Orhei, care a întocmit documentul, a încurcat câteva litere în numele de familie al agresorului și a comis alte omisiuni, potrivit Hotărârii pronunțate de Judecătoria Orhei.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-orheian-si-a-agresat-sotia-dar-a-scapat-de-pedeapsa-din-cauza-anularii-procesului-verbal-intocmit-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19