Select your Top Menu from wp menus

Un orheian – fondatorul celui mai popular canal românesc de pe youtube pentru copii

Cel mai popular canal românesc pentru copii de pe youtube este fondat de un orheian. Alexandru Badan, originar din Orhei și stabilit  în România , acum câțiva ani împreună cu soția a început să producă melodii animate pentru copii, care erau postate pe youtube. Într-un interviu pentru Profit, acesta a spus că ideea le-a venit atunci când erau în așteptarea celui de-al treilea copil și inițial nu era era vorba de o afacere. Anul trecut canalul a ajuns 1,5 miliarde de vizualizări și 5 milioane de abonați.

Potrivit tribuna. ro „Oac Oac Diri Diri Dam”, este melodia care a adunat 55 de milioane de vizualizări. Nici măcar piesa „Sub Pielea Mea” a trupei Carla’s Dreams, care este cel mai mare hit din ultima perioadă, nu a reuşit să bată recordul broscuţei de la „TraLaLa”, aflându-se pe locul doi, cu 54 milioane de vizualizări.

Din noiembrie 2016, “TraLaLa” distribuie pe YouTube în România şi Moldova o serie de desene animate foarte îndrăgite de copii: “Albinuţa Maya”, „Vik Vikingul” şi „Zigby”. Pe lângă crearea de conţinut original şi de bună calitate, echipa de la “TraLaLa” lucrează la proiecte care să-i ajute pe părinţi în procesul de educare a celor mici.

interviul cu Alexandru Badan din Orhei, poate fi urmărit AICI.