Select your Top Menu from wp menus

Un orheian a încercat să transmită un telefon mobil în Penitenciarul Cricova

Un orheian a încercat să transmită un telefon mobil în Penitenciarul Cricova, relatează Radio Orhei cu referire la la serviciul de presă al Departamentului Instituţiilor Penitenciare.
Miercuri ,16 ianuarie colaboratorii Penitenciarului nr.4-Cricova au surprins în flagrant o persoană care încerca să efectueze o aruncare peste gardul mascat al instituţiei penitenciare.
Făptaşul, originar din raionul Orhei, a fost reţinut, iar în urma percheziţiei efectuate asupra acestuia, a fost identificat şi ridicat un telefon mobil, care urma a fi transmis unui deţinut aflat în penitenciar.
Cazul este anchetat de poliţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-orheian-a-incercat-sa-transmita-un-telefon-mobil-in-penitenciarul-cricova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19