Select your Top Menu from wp menus

Un număr record de companii din Moldova au intrat în insolvenţă

Potrivit datelor Serviciului Fiscal de Stat în primele şase luni din acest an 347 de întreprinderi au fost declarate în stare de insolvabilitate. Este cel mai mare nivel al insolvenţelor din economie din ultimii patru ani.
Este cu circa 47% mai mult decât în prima jumătate a anului 2015, de două ori mai mult ca în aceeaşi perioada a anului .
Mold-street.com noteaza că după „furtul miliardului”, numărul agenţilor economici declaraţi în insolvenţă a crescut continuu, ceea ce denotă că frauda din sistemul bancar a contribuit la extinderea fenomenului.

mai multe pe mold-street.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-numar-record-de-companii-din-moldova-au-intrat-in-insolventa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19