Select your Top Menu from wp menus

Un nou „tren al foamei” pentru studenţii moldoveni din România

O pereche de trenuri internaționale pe ruta Chișinău-Iași, care va face legatura prin Suceava cu centrele universitare din Cluj și Timișoara, și alte două trenuri pe ruta Giurgiulești- Galați-Faurei-Fetești-Medgidia-Negru-Vodă-Varna, vor fi puse în circulație în timpul apropiat. Anunțul a fost făcut în cadrul întrevederii bilaterale a Ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Anatol Șalaru cu omologul său roman, Ovidiu Ioan Silaghi, din 17 iulie 2012.
În acest context, Ministrul Anatol Șalaru a menționat că urmează să fie semnat un acord internațional bilateral între Calea Ferată din Republica Moldova și CFR Călători în rezultatul căruia, cele două instituții vor avea acces la un sistem comun de vânzare al biletelor. De asemenea, Anatol Șalaru a declarat că în prezent sunt purtate negocieri cu BERD şi BEI, care vor să ofere 50 de milioane de euro pentru modernizarea materialului rulant de la calea ferată din Moldova, renovarea trenurilor şi locomotivelor.

Notă: „Trenul Foamei” – asa numesc calatorii trenul cu care pleaca din Iaşi spre Timişoara, via Suceava. Acceleratul 1768 cu plecare la ora 15:06 din Iasi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-nou-tren-al-foamei-pentru-studentii-moldoveni-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19