Select your Top Menu from wp menus

Un nou termen de 30 de zile pentru Ilan Șor

Judecătoria Buiucani a decis să prelungească arestul primaruui de Orhei Ilan Șor cu încă 30 de zile. TRM Moldova transmite ca magistraţii au satisfăcut astfel solicitarea procurorilor, iar avocaţii susţin că vor ataca decizia la Curtea de Apel.
Alţi jurnalişti, care l-au văzut pe Șor, transmit că acesta  ar fi avut o vânătaie la un ochi. Șor a afirmat însă că este obosit – citeşte legile. La întrebarea dacă şi alţi funcționari sunt implicați în devalizarea sistemului bancar, primarul de Orhei nu a răspuns nimic concret.
Ilan Șor a fost arestat în luna iunie trecut şi plasat în izolatorul CNA, iar din luna august – transferat la domiciliu.
Procurorii anticorupţie îl învinuiesc de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani, într-un dosar ce vizează devalizarea Băncii de Economii.
Potrivit procurorilor,  aflându-se la conducerea BEM, Șor a obţinut în perioada 4-25 noiembrie 2014  prin înşelăciune peste 5 miliarde de lei. Banii ar fi fost spălați prin intermediul a zeci de companii offshore, aceasta fiind confirmat şi de raportul KROLL.

Șor și avocații săi susțin că acuzațiile procurorilor sunt neîntemeiate. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-nou-termen-de-30-de-zile-pentru-ilan-sor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19