Select your Top Menu from wp menus

Un nou incident la postul de pacificare de la Vadul lui Vodă

Un grup de militari transnistreni au încercat să instaleze la postul de pacificare Nr.9 de la Vadul lui Vodă noi instalații de îngrădire. Acțiunea nu a fost coordonată cu partea moldovenească.

„La post s-a încercat instalarea unor „arici” de construcţie nouă şi a sârmei ghimpate. Asemenea acţiuni se întreprind pentru a patra oară pe teritoriul supus controlului Moldovei, este o situaţie inadmisibilă, pentru că nu a fost coordonată nici cu Comisia Unificată de Control, nici cu comandantul raionului Dubăsari. Acţiunile de acest gen tensionează incontestabil situaţia”, a declarat copreşedintele Comisiei Unificate de Control pentru Moldova, Ion Solonenco, citat de agenția Infotag.

De cealaltă parte, copreședintele CUC din partea Transnistriei, Oleg Beleacov afirmă că militarii doar au investigat zona pentru a vedea de câtă plasă este nevoie pentru a îngrădi zona, dar militarii  moldoveni i-au reținut în timp ce făceau cale întoarsă de la obiectul militar.

Chestiunea urmează a fi discutată astăzi în cadrul Comisiei Unificate de Control .

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-nou-incident-la-postul-de-pacificare-de-la-vadul-lui-voda/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19