Select your Top Menu from wp menus

Un nou furt la Festivalul de la Cannes: un colier in valoare de aproape 2 milione de euro a disparut

Un colier de mare valoare a fost furat in timpul Festivalului de film de la Cannes, a anuntat joi casa de bijuterii elvetiana De Grisogono, citata de AFP. Incidentul are loc la numai o saptamana de la furtul spectaculos al unor bijuterii Chopard, estimate la peste un milion de dolari, dintr-o camera de hotel din Cannes.

„Un colier a fost furat in timpul Festivalului de la Cannes si colaboram cu autoritatile”, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al casei de bijuterii, care a refuzat sa faca alte comentarii cu privire la circumstantele furtului si valoarea bunului, intrucat ancheta este in curs.

Anterior, o sursa din cadrul politiei din Cannes a afirmat ca nu se stie inca daca „este vorba de o pierdere sau de un furt”.

„Am pierdut urma colierului in orasul Antibes (de pe Coasta de Azur, n.r.) si s-ar putea sa fie vorba de o problema de inventar”, a adaugat sursa citata, precizand ca, la cererea politiei, a fost depusa o plangere, pentru a fi efectuata o ancheta.

Potrivit presei franceze, valoarea colierului cu diamante este estimata la aproape doua milioane de euro.

Casa de bijuterii elvetiana De Grisogono a organizat marti, in cadrul celei de a 66-a editii a Festivalului de film de la Cannes, o receptie la hotelul Eden Roc din Cap d’Antibes, in prezenta a numeroase staruri.

Saptamana trecuta, mai multe bijuterii scumpe apartinand casei elvetiene Chopard au fost furate dintr-o camera de hotel din Cannes, in plin festival. Bijuteriile, estimate la 1,4 milioane de dolari, urmau sa fie imprumutate vedetelor de cinema in cadrul evenimentului.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-nou-furt-la-festivalul-de-la-cannes-un-colier-in-valoare-de-aproape-2-milione-de-euro-a-disparut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19