Select your Top Menu from wp menus

Un nou Complex Sportiv ar putea apărea la Orhei

Consiliul orăşenesc Orhei a aprobat crearea unui complex  sportiv european de motosport. În sedinta extraordinara din 26 iunie, consilierii locali  au decis  sa ofere pentru construirea complexului un teren de pamant in preajma  râului Răut. Decizia a fost  luata cu vot unanim de catre cei 23 de consilieri prezenţi în sală.

Proiectul respectivei decizii, care initial nu figura pe ordinea de zi,   a fost examinat la propunerea primarului Vitalie Colun. Potrivit acestuia,  proiectul a fost discutat în ajunul şedinţei în comisia buget şi finanţe, iar  înainte de startul  şedinţei – în cadrul comisiei de urbanism.

Autorul proiectului, consilierul Vladislav Şevcenco(PD),  a declarat in timpul prezentarii că acest complex ar putea fi prevazut pentru 5-6 tipuri de sporturi auto şi că ar putea include şi un hotel.

Amintim că iniţiativa de a construi La Orhei un complex pentru motosport a fost enunţată de Vladislav Şevcenco încă în luna octombrie trecut, cand a fost semnat Acordul de constituire a Alianţei raionale dintre PLDM şi  PD.

La începutul lunii mai curent,  la solicitarea primarului Vitalie Colun, Consiliul Raional (CR) Orhei, a  aprobat oferirea  700 de mii de lei Primăriei orasului, pentru lucrarile de  proiectare a Complexului sportiv european de motosport. In decizia sa CR Orhei a specificat ca banii vor fi alocati realmente după identificarea terenului pe care să fie construit  complexul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-nou-complex-sportiv-ar-putea-aparea-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19