Select your Top Menu from wp menus

Un copil de 4 ani din Jora-de-Jos, omorat de un motociclist beat

La sfarsitul saptamanii trecute, o fetita de  4 ani  din satul Jora de Jos,  a  fost strivita  mortal  de o motocicleta, iar sora mai mare a acesteia a ajuns la spital.

Potrivit Politiei rutiere barbatul de la ghidonul motocicletei se afla in stare de ebrietate.

Accidentul a avut loc sambata seara din cauza faptului ca motociclistul nu a putut stapani motocicleta de model MT-10. Tanarul,  in varsta de 24 de ani a urcat pe motocicleta, dupa ce consumase bauturi alcoolice. Mai mult,  acesta nici nu dispune de permis de conducere.

Motociclistul  a intrat pe trotuar, unde se aflau doua fetite si le-a tamponat pe ambele  Fetita in varsta de 4 ani a decedat pe loc, iar sora ei – in varsta de 8 ani, a fost transportata la spitalul din  Orhei cu diverse leziuni corporale.


Cazul este investigat de către Secţia urmărire penală a CRP Orhei.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-motociclist-baut-si-fara-permis-de-conducere-a-luat-viata-unei-copile-de-4-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19