Select your Top Menu from wp menus

Doi morti si sase raniti, intrun atac armat la Bucuresti

Opt persoane au fost împuşcate, în Bucureşti, la coaforul Perla. Unul din cei sase raniti care au ramas in viata este în comă, iar un altul este resuscitat, scrie portalul românesc de ştiri, realitatea.net.

Potrivit primelor informaţii, soţul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor şi clientelor aflate în unitate. Atacatorul ar fi un poliţist.

„Se pare că în zona unui coafor s-a deschis focul. În momentul de faţă sunt 7 răniţi. O altă persoană a decedat”, a spus, un post românesc de televiziune, Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

sursa:  realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-mort-si-sapte-raniti-intrun-atac-armat-la-bucuresti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19