Select your Top Menu from wp menus

Un „monstru marin” lung de 9 metri a fost descoperit pe o plajă din Noua Zeelandă VIDEO

Cadavrul putrezit al unui „monstru marin” misterios a fost găsit pe o plajă din Noua Zeelandă.
Un clip video realizat de Elizabeth Ann ne arată craniul creaturii pe jumătate îngropat de nisipul de pe plaja Pukehina. Se pare că osemintele creaturii lungi de peste 9 metri au ajuns la mal în urma unei furtuni de luna trecută.
Descoperirea a antrenat o serie de discuţii în rândul localnicilor legate de originea creaturii. Ei au sugerat că ar putea fi vorba de un un crocodil de mare, delfin sau dinozaur.
Cu toate acestea, Anton van Helden, specialist în studierea mamiferelor marine, a respins toate aceste ipoteze explicând că structura înotătoarelor animalului este similară cu cea a balenelor ucigaşe, des întâlnite în apropierea insulei Fiji şi a Golfului Plenty. În prezent, oamenii de ştiinţă realizează totuşi o serie de teste pentru a stabili cu exactitate despre ce animal este vorba.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-monstru-marin-lung-de-9-metri-a-fost-descoperit-pe-o-plaja-din-noua-zeelanda-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19