Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean, traficant de copii, extradat R.Moldova din Rusia

Un moldovean în vârată de 28 de ani, originar din oraşul Floreşti, a fost reţinut de autorităţile din Moscova după ce, în anul 2008, a fost dat în căutare internaţională de autorităţile moldovene pentru trafic de copii.

Potrivit poliţiei, suspectul a fost reţinut de poliţia rusă la sfârşitul anului 2011, însă abia acum a fost extrădat autorităţilor moldovene.
Tânărul este suspectat că în luna august 2008, a traficat două minore în Federaţia Rusă şi le-a forţat să se prostitueze.

Fetelor, originare din acelaşi oraş cu suspectul, li s-a promis că vor lucra vânzătoare în magazine şi vor primi salariu de minim 1000 de dolari, însă, ajunse la destinaţie, au fost impuse să se prostitueze.

În prezent, învinuitul este cercetat penal. Dacă va fi găsit vinovat de trafic de copii acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la opt la 12 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-traficant-de-copii-extradat-r-moldova-din-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19