Select your Top Menu from wp menus

VIDEO:Un moldovean de 19 ani a tâlharit oaspeţii din casa sa

Poliţia a reţinut autorii unui atac tâlhăresc produs ieri în capitală, reţinând trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 19 şi 42 ani, originari din raionul Căuşeni şi municipiul Chişinău. Potrivit MAI s-a stabilit că doi cetăţeni ai Ucrainei au venit în Republica Moldova pentru a cumpăra două motociclete, de la un tânăr de 19 ani, cu care au făcut cunoștință pe Internet. După ce au încheiat tranzacția, bărbații au decis să înnopteze în casa acestuia. Între timp, tânărul a planificat, cu un complice , să însceneze un atac tâlhăresc şi să deposedeze oaspeții de bani şi de transport, înainte ca aceştia să se deplaseze în Ucraina. Astfel, în jurul orei 02:00, doi necunoscuţi au pătruns în casă, prin acces liber, i-au legat pe ucraineni cu un cablu de electricitate, aplicându-le câteva lovituri cu o rangă metalică în regiunea spatelui. Atacatorii au deposedat victimele de bani, un lanţ din aur şi de motociclete cumpărate. Suma prejudiciului cauzat a fost estimată la peste 100.000 lei. Atacatorii au legat și proprietarul casei cu o centură.
Indivizii s-au deplasat cu bunurile sustrase în satul Zaim (Căuşeni), unde le-au depozitat la un cunoscut de-al lor. Toate acestea ulterior au fost depistate şi ridicate, în cadrul percheziţiilor efectuate de poliţie.
Pe marginea cazului dat a fost pornită o cauză penală în temeiul art. 188 alin. 2 al Codului penal – “Tâlhărie”, care prevede pedeapsă cu închisoare de la 6 la 10 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-de-19-ani-a-talharit-oaspetii-din-casa-sa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19