Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean cu o maşină furată a fost reţinut în România

Zilele trecute, poliţiştii români de frontieră au reţinut la Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni un tânăr moldovean, care se afla la volanul unui Audi A6., furat din România.

Tânărul, în varsta de 22 ani , vroia să intre din Republica Moldova in România.
La controlul de frontiera, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca autoturismul figureaza ca fiind declarat furat din Romania, din data de 25.11.2010.
Moldoveanul a declara faptul ca a achizitionat autovehiculul, la inceputul lunii mai 2010, de la un targ auto din Chisinau, platind suma de 17.000 euro. Acesta a mai adaugat ca nu avea cunostinta despre faptul ca acesta este semnalat ca fiind furat.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penală sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. Autovehicul în valoare de 12.000 euro a fost indisponibilizat la sediul P.P.F. Sculeni pentru continuarea cercetarilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-cu-o-masina-furata-a-fost-retinut-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19