Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean cu cetăţenie austriacă şi fratele său au decedat într-un cumplit accident, la Orhei

Doi frați au murit într-un cumplit accident care s-a produs noaptea trecută, între satele Hîjdieni şi Berezlogi, raionul Orhei. Cei doi bărbaţi au decedat pe loc, după ce automobilul în care se aflau s-a izbit cu putere într-un copac. La volan se afla fratele mai mic, în vârstă de 54 de ani, care de mai mulţi ani locuia în Austria. În salon era fratele mai mare, în vârstă de 55 de ani, domiciliat în raionul Orhei.

Potrivit ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim, accidentul s-a produs ieri seara târziu, după ora 23. Tragedia s-a întâmplat între satele Berezlogi şi Hîjdieni. Şoferul automobilului a pierdut controlul volanului, a derapat de pe drum, s-a inversat şi s-a izbit violent într-un copac. Atât şoferul, cât şi pasagerul au murit pe loc. Pentru descarcerarea corpurilor neînsufleţite dintre fiarele maşinii a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Poliția a stabilit că accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la starea drumului, care este acoperit cu pietriș. Din această cauză ar fi avut loc deraparea de pe drum, inversiunea şi lovitura fatală.

Fratele mai mic era băştinaş din pârțile Orheiului, însă de mai bine de 20 de ani locuia peste hotare și deținea cetățenia  Austriei. Automobilul de model Peugeot, la volanul căruia se afla bărbatul, avea numere de înmatriculare străine, iar ultima călătorie a celor doi fraţi s-a încheiat tragic în timpul deplasării spre casa  fratelui mai mare, din satul Berezlogi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-cu-cetatenie-austriaca-si-fratele-sau-au-decedat-intr-un-cumplit-accident-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19