Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean arestat în Italia pentru cultivarea cânepei de 50 000 euro!

Un moldovean în vârstă de 34 de ani a fost arestat în Italia pentru cultivarea cânepei. Astfel carabinierii italieni au găsit în grădina acestuia treizeci de plante de canabis indian înalte de peste un metru şi cultivate cu grijă.

Potrivit poliţiei din aceste plante urma să fie extrase peste 10 kg de marijuana în valoare de 50 000 euro. De asemenea au fost descoperite în gospodăria acestuia o cantitate mare de seminţe de canabis, scrie presa italiană.

Reamintim că în ultimul timp în Republica Moldova poliţia a depistat mai multe lanuri de cânepa cultivate ilegal de către moldoveni.
sursa:24h.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-arestat-in-italia-pentru-cultivarea-canepei-de-50-000-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19