Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean a spart peste 40 de conturi bancare in SUA

Un tanar  de 23 de ani, originar din Moldova a fost arestat în statul Florida din Statele Unite ale Americii, acuzat că ar fi implicat în spargeri de conturi.

Oamneii legii au declarat presei locale că tâlharul, pe nume Alexandru Micotin, folosea dispozitive speciale de scanare a informației de pe benzile magnetice ale cardurilor.

Potrivit polițiștilor, conaționalul nostru ar fi spart, utilizând această schemă, cel puțin 44 de conturi bancare. La ultima sa infracțiune, de la ATM Bank of America, anchetatorii au reușit să pună mâna pe infractor, cu ajutorul camerelor de luat vederi, care l-au surprins de aproape.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-a-spart-peste-40-de-conturi-bancare-in-sua/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19