Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean a încercat să fure 1 mln de ruble la Moscova

La Moscova a fost reţinut un moldovean care a încercat să fure dintr-un bancomat un milion de ruble. Potrivit presei ruse, la 14 octombrie poliţiştii ruşi în timpul misiunii de patrulare pe strada Turşitilor au observat un tânăr suspect, care zărind oamenii legii a încercat să fugă, dar a fost reţinut.
S-a stabilit că persoana reţinută a instalat pe bancomat o cameră şi alte dispozitive tehnice pentru a obţine informaţia de pe carduri bancare şi a căpăta acces la o sumă bănească în valoare de 1 mln de ruble.
Pe acest fapt a fost intentat un dosar penal, iar moldoveanul de 20 de ani, care anterior a mai fost judecat a fost arestat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-a-incercat-sa-fure-un-mln-de-ruble-la-moscova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19