Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean a fost reţinut în România pentru că a încercat să scoată din ţară un Ford Fusion furat

Poliţiştii de frontieră au depistat in P.T.F. Albiţa un autoturism marca Ford Fusion declarat furat de autorităţile din Belgia, pe care un bărbat cu dublă cetăţenie, romană şi R. Moldova, intenţiona să-l scoată din ţară, transportat pe platformă relatează Radio Orhei cu referire la poliţia română de frontieră.
Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost reţinut la 14 ianuarie , acesta conducea un autoturism marca Daimler Benz, care tracta o platformă pe care era un autoturism marca Ford Fusion.
În urma verificărilor s-a constatat că Ford-ul a fost declarat furat din din Belgia.
Cu privire la cele constatate, Evghenii G. a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul figurează furat in Belgia, el avand doar calitatea de transportator.
Poliţiştii de frontieră i-au intocmit bărbatului dosar penal pentru săvarşirea infracţiunii de furt, Autoturismul, in valoare de 24.000 RON (cca 100 de mii de lei moldoveneşti) a fost indisponibilizat şi introdus in parcul auto de la sediul S.T.P.F.Vaslui, in vederea recuperării acestuia de către proprietarul de drept.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-a-fost-retinut-in-romania-pentru-ca-a-incercat-sa-scoata-din-tara-un-ford-fusion-furat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19