Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean a fost reţinut de poliţiştii români la PTF Albiţa cu un utilaj pentru tencuială automată furat din Franţa

Zilele trecute in P.T.F. Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară un bărbat , cu dublă cetăţenie, portugheză şi R. Moldova, in varstă de 37 de ani, conducand un furgon cu care transporta un vehicul specializat in tencuieli.
La controlul de frontieră, in urma verificărilor efectuate in bazele de date, s-a constatat faptul că vehiculul transportat figurează in alertă cu măsura de indisponibilizare a bunului in vederea confiscării, deoarece este furat din Franţa.
Cu privire la cele constatate,moldoveanul . a declarat că a achiziţionat vehiculul specializat in urmă cu o zi, din localitatea Marghita, judeţul Bihor, contra sumei de 7500 euro şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.
Poliţiştii de frontieră au intocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de furt urmand a fi inaintată Parchetului de pe langă Judecătoria Huşi cu propunerile legale.
Vehiculul, in valoare de 33.000 RON (peste 100.000 lei moldoveneşti) a fost indisponibilizat şi introdus in camera de corpuri delicte a S.T.P.F.Vaslui, in vederea recuperării acestuia de către proprietar.