Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare în Ucraina pentru tentativa de a scoate din această ţară monede vechi.

Un cetăţean al Republicii Moldova a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare în Ucraina pentru tentativa de a scoate din această ţară monede vechi relatează Radio Orhei cu referire la presa ucraineană.
Moldoveanul de 60 de ani, a fost condamnat de judecătoria Moghiliov-Podolsk, la închisoare cu suspendare, pe un termen de probă de 2 ani.
În aprilie 2012 în automobilul moldoveanului, care este membru al Clubului de Colecţionari din Chişinău au fost găsite 2 albume cu monede vechi . Captura a fost făcută de vameşii ucraineni de la punctul vamal “Nistru”, regiunea Vinniţa.
Deşi moldoveanul susţinea că monedele nu sunt valoroase, expertiza realizată la instituţia specializată din Kiev ar fi demonstrat că 42 de monede au valoare istorică şi culturală. Toate monedele sunt din perioada Imperiului Rus.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-a-fost-condamnat-la-35-ani-de-inchisoare-in-ucraina-pentru-tentativa-de-a-scoate-din-aceasta-tara-monede-vechi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19