Select your Top Menu from wp menus

Un minor a injunghiat 2 barbati la Durlesti.Una din victime a decedat

Intr-un bar din Durlesti. Un barbat in varsta de 30 de ani a murit, iar altul a fost grav ranit dupa ce au fost injunghiati de catre un minor in varsta de 17 ani.

Incidentul s-a produs in jurul orei 3 dimineata. Potrivit Politiei, totul a pornit de la o cearta iscata intre 4 tineri care se aflau in stare de ebrietate.

La un moment dat, un minor in varsta de 17 ani a scos un cutit si a injughiat doi barbati in varsta de 30 si 28 de ani respectiv. Unul din ei a murit pe loc, iar celalalt s-a ales cu rani grave. Oamenii legii mai spun ca faptasul a fost ajutat de prietenul sau in varsta de 16 ani.
sursa:protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-minor-a-injunghiat-2-barbati-la-durlesti-una-din-victime-a-decedat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19