Select your Top Menu from wp menus

Un militar s-a împuşcat cu arma din dotare

Un militar al Armatei Naţionale s-a accidentat cu arma din dotare în timpul executării serviciului de gardă interioară.

Militarul, care executa serviciul militar prin contract în Forţele de Menţinere a Păcii, s-a împuşcat cu arma din dotare, joi, 13 martie, ora 1:45.

Militarului i-a fost acordat primul ajutor medical imediat după incident. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul Naţional Ştiinţifico-Practic de Medicină Urgentă (IMSP CNŞPMU) din Chişinău şi supus unei intervenţii chirurgicale. La moment, starea soldatului prin contract este extrem de gravă.

Soldatul, în vîrstă de 24 ani, a fost încorporat în serviciul militar prin contract, în Armata Naţională, în martie 2013, iar din iunie acelaşi an, execută serviciul militar în Batalionul 3 Independent al Forţelor de Menţinere a Păcii, dislocat în satul Coşniţa, Dubăsari.

Procuratura militară investighează cazul. Concomitent, o comisie specială a Armatei Naţionale efectuează o cercetare de serviciu privind circumstanţele incidentului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-militar-s-a-impuscat-cu-arma-din-dotare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19