Select your Top Menu from wp menus

Un militar aflat în concediu l-ar fi omorât, la beţie, pe un consătean din Cinişeuţi, Rezina

 

La 20 septembrie, un militar al serviciului în termen, incorporat în Armata in primavara anului curent, a primit concediu de 3 zile şi a mers acasă, la Cinişeuţi, Rezina.

În seara zilei de 21 septembrie  tanarul  a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane. Dupa ce s-a  luat la ceartă cu un consătean, militarul  s-a dus acasa, de unde s-a intors cu un topor cu care i-a spart capul consateanului. Victima, in varsta de 46 de ani, a decedat pe loc, informeaza un comunicat al Procuraturii Generale.

Banuitul a fost retinut pentru 72 de ore.  Procuratura Militara Chişinău investigheaza respectiva cauza penala,  conform competenţei care ii revine.

  • incorporare-primavara-2013-orhei (1)
  • incorporare-primavara-2013-orhei (4)

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-militar-aflat-in-concediu-l-ar-fi-omorat-la-betie-pe-un-consatean-din-ciniseuti-rezina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19