Select your Top Menu from wp menus

UN MILIARD de oameni sunt siguri că VOR MURI înaintea sărbătorilor de iarnă!

Anul acesta, oamenii se gândesc mai puţin decât oricând la Crăciun şi Revelion. Şi asta pentru că, înainte de Sărbători, e „sfârşitul lumii”, scrie  Libertatea.ro

Deşi oamenii de ştiinţă spun că nu avem niciun motiv să ne temem, nu mai puţin de 10-15% dintre locuitorii de pe Glob cred cu tărie că sfârşitul lumii va veni la 21 decembrie 2012.

Nebunia „Apocalipsa”: Se cumpără buncăre

Un documentar National Geographic, realizat în SUA, arată cât de mult se tem americanii de această zi. Trei milioane de oameni se pregătesc de sfârşitul lumii, sute de mii îşi fac provizii uriaşe, îşi cumpără arme şi baricadează casele.

Şi nu numai americanii sunt în pregătiri intense. Un australian a cheltuit 350.000 de dolari pentru o casă cu un buncăr capabil să reziste la radiaţii, inundaţii şi cutremure catastrofale.

Ruşii au modernizat vechile buncăre sovietice şi le vând acum la preţul de 50.000 fiecare, iar o comunitate de britanici şi-a făcut provizii de seminţe pentru a le semăna, dacă vor supravieţui dezastrului pe care îl aşteaptă cu inima strânsă.

Afacerişti până la sfârşitul lumii

În fine, mai sunt şi cei care, indiferent ce cred despre ziua de 21 decembrie, caută tot felul de mijloace de a scoate bani din această zi.

Câţiva tineri din România vând „pietre protectoare” pe internet, o înşelătorie fără margini, iar francezii au mers chiar mai departe: scot bani buni (şi legali!) dintr-o televiziune dedicată Sfârşitului Lumii. Amuzant ar fi să vedem programul TV din 21 decembrie 2012!

sursa:  Libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-miliard-de-oameni-sunt-siguri-ca-vor-mur-inaintea-sarbatorilor-de-iarna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19