Select your Top Menu from wp menus

Un microbuz școlar donat de România – ajunge în raionul Orhei

Guvernul a aprobat în ședința sa de la mijlocul săptămânii, Hotărârea prin care repartizează în raioanele republicii cele 96 de microbuze școlare, destinate transportului elevilor.

Unul din microbuze este destinat raionului Orhei. Decizia de acceptare a donației a fost aprobată de Consiliul Raional Orhei, încă în primăvara curentă. Atunci se spunrea că , micobuzul va asigura transportul elevilor din Morozeni.

Anterior,  raionul Orhei a mai primit microbuze din partea României, iar cu sprijinul financiar al Guvernului de la București au fost renovate mai multe grădinițe din părțile Orheiului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-microbuz-scolar-donat-de-romania-ajunge-in-raionul-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19