Select your Top Menu from wp menus

Un microbuz a luat foc din mers, lângă spitalul din Orhei

In aceasta dimineata, pompierii au intervenit la stingerea unui microbuz Mercedes.  Incendiul a izbucnit in sectiunea motorului, unde a si fost localizat. Motorul s-a aprins in timp ce microbuzul marfar al  unei intreprinderi de panificatie din cartierul Nordic se deplasa spre centrul orasului.

Potrivit inspectorului Serviciului Pompieri si Salvatori, locotenentului Vitalie Gabura, apelul telefonic despre incendiu a fost inregistrat aproape de ora 7 dimineata. Echipa de pompieri a reusit sa stinga  focul rapid, localizandu-l in sectiunea motorului. Se presupune ca motorul a luat foc din cauza unei defectiuni.
Totul s-a intamplat la o ora matinala de varf, pe strada Vasile Lupu, nu departe de Centrul medicilor de familie din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-microbuz-a-luat-foc-din-mers-langa-spitalul-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19