Select your Top Menu from wp menus

Un medic a cerut mita pentru asistență post-natală, după moartea copilului

Ofiţerii Direcţiei generale teritoriale NORD a Centrului anticorupţie au reţinut-o pe şefa secţiei ginecologie a Spitalului raional Ocniţa, ultima fiind bănuită de corupere pasivă.

Denunţătorul susţine că acum patru zile soţia lui ar fi fost adusă de urgenţă la spital, dînd naştere unui copil. În aceiaşi zi copilul a decedat, iar şefa secţiei unde era internată soţia ar fi pretins 1000 lei pentru a-i aplica un tratament eficient.

medicul în vîrstă de 55 de ani a fost reţinută de CCCEC în momentul primirii bancnotelor marcate „mită CCCEC”. Operaţiunea a avut loc în biroul de serviciu din cadrul Spitalului raional Ocniţa.
Bănuita se află în Izolatorul DGT Nord şi este cercetată în cadrul unui dosar penal pentru „corupere pasivă”.
Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă de la 5 la 10 ani de închisoare cu aplicarea unei amenzi în mărime de pînă la 60 000 lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-medic-a-cerut-mita-pentru-asistenta-post-natala-dupa-moartea-nou-nascutului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19