Select your Top Menu from wp menus

Un locuitor din Seliste Orhei a ‘importat’ malarie ‘ruseasca’ .

Zilele trecute,  Centrul de Sanatate publica (CSP) Orhei a receptionat o fisa  urgenta de la spitalul raional. Notificarea transmisa de catre medicii de la spital continea o informatie alarmanta: in sectia de boli infectioase a fost internat un bolnav de malarie.

Potrivit CSP Orhei, in urma anchetării epidemiologice s-a constatat, că  barbatul s-a întors de curand  din  Rusia, unde s-a aflat la muncă în perioada lunilor mai-octombrie curent.

Malaria este o boala infectioasa grava si necaracteristica Republicii Moldova. Infectia care se transmite de la o persoana la alta porneste de la intepaturile unei specii de tantar care populeaza mai cu seama tarile calde.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-locuitor-din-seliste-orhei-a-importat-malarie-ruseasca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19