Select your Top Menu from wp menus

Un locuitor din Jora de Jos este cercetat penal pentru păstrare ilegală de arme şi muniţii . FOTO

Un bărbat de 37 de ani din Jora de Jos este cercetat penal pentru păstrare ilegală de arme şi muniţii. Audiat de poliţie acesta a recunoscut că ținea armele la un vecin de-al său, în vârstă de 80 de ani, informează Radio Orhei cu referie la serviciul de presă al MAI.

Miercuri, 5 decembrie,  ofițerii Direcţiei misiuni speciale au descins în casa bătrânului. Aici ofițerii de poliție au depistat o armă de model Toz-54, calibru 12mm, 2 arme de model neindentificat și 47 cartuşe de diferit calibru.

  • jora arme 3
  • jora arme 2
  • jora arme 1

Proprietarul armelor  a declarat  oamenilor legii că obiectele depistate ar fi fost procurate din regiunea transnistreană.

Dacă va fi găsit vinovat de instanţa de judecată , bărbatul din Jora de Jos riscă amendă în mărime de la 6 000 la 12 000 de lei sau închisoare pe un termen de pînă la 3 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-locuitor-din-jora-de-jos-este-cercetat-penal-pentru-pastrare-ilegala-de-arme-si-munitii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19