Select your Top Menu from wp menus

Un locuitor al satului Zorile, găsit mort în propria casă

Un locuitor al satului Zorile şi-a găsit moartea în propria casă. Stăpânul gospodăriei a fost găsit fără suflare de către vecini. Descoperirea a fost făcută în timpul stingerii incendiului din casa  victimei. Corpul bărbatului, în vârstă de 77 de ani,  nu avea semne de carbonizare.
În cercetarea cazului de incendiu, care a avut loc marţi seara, a fost implicat specialistul superior din cadrul DSE Orhei, maiorul Vasile Guțanu. Pompierii au fost anunţaţi de poliţie, iar cauză probabilă şi paguba materială provocată de incendiu încă urmează a fi stabilite.
Potrivit lui Vasile Guțanu, în casa care este alcătuită din 4 camere de locuit, au fost afumaţi doar pereţii încăperii, unde a fost găsit corpul bătrânului. În aceeaşi cameră, a ars o bucată de covor de pe podea şi vreascurile de lângă gura sobei. Oameni din mahala au reuşit să stingă focul în vreo 10 minute, după ce au văzut cum fumega casa bătrânului. Din spusele vecinilor, aceştia îngrijeau de proprietarul gospodariiei, care locuia singur.
Amintim că acum 10 zile, şi o bătrână din oraşul Orhei, care locuia singură, a decedat într-un incendiu din propria casă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-locuitor-al-satului-zorile-gasit-mort-in-propria-casa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19