Select your Top Menu from wp menus

Un judecator-raider riscă până la 25 de ani de închisoare

Judecătorul din raionul Râşcani, Andrei Istrati, riscă până la 25 de ani de închisoare. Acesta este bănuit că ar fi participat la încercarea de obţinere ilicită a patrimoniului Companiei de Asigurări Moldasig. Astăzi, procurorii au anunţat că dosarul lui Istrati a fost trimis în judecată.

Andrei Istrati este cercetat penal de către procurorii Anticorupţie pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu, pronunţarea unei hotărâri contrare legii şi complicitate la comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari.

Recent, membrii Consiliului Superior al Magistraturii l-au suspendat din funcţie pe judecătorul Istrati, la solicitarea procurorului general Valeriu Zubco.

sursa: publika.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-judecator-raider-risca-pana-la-25-de-ani-de-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19