Select your Top Menu from wp menus

Un judecător raider ar putea astăzi primi pedeapsa cu închisoare

Astăzi, 9 aprilie, ora 13.30, Judecătoria raionului Căuşeni urmează să pronunţe sentinţa în cazul judecătorului de la Curtea de Apel Bender, învinuit de procurori în baza art.307 alin.(2) Cod penal – pronunţarea unei hotărîri contrare legii soldată cu urmări grave.

Potrivit probelor acumulate şi administrate de procurori pe caz, respectivul magistrat a legalizat decizia arbitrajului ad-hoc din Sankt Petersburg privind înstrăinarea mai multor pachete de acţiuni ale BC „Moldova Agroindbank” SA.

În cadrul susţinerilor verbale, Procuratura Anticorupţie a solicitat condamnarea magistratului la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare, cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice pe un termen de 5 ani.

La demersul Procurorului General, judecătorul a fost suspendat provizoriu din funcţie de către Consiliul Superior al Magistraturii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-judecator-raider-ar-putea-astazi-primi-pedeapsa-cu-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19